Advertentie van Samsung
Wat is dit? ?

"Advertentie van" is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van de Persgroep. De journalisten van de Persgroep zijn hier niet bij betrokken.

Ambient Mode


See nothing else

One Invisible Cable

Zeg eens eerlijk: een mooi, strak scherm aan de muur en dan een wirwar van kabels die aan alle kanten uitsteken. Dat is toch geen gezicht? Daarom introduceert Samsung de One Invisible Cable. Eén flinterdun, nagenoeg onzichtbaar kabeltje is genoeg om het toestel aan te sluiten op al jouw apparatuur én om het toestel van stroom te voorzien. Een technologische doorbraak, want dat kon zijn voorganger nog niet.

De One Invisible Cable lijdt heel subtiel naar de One Connect Box waar je alle randapparatuur (van spelconsole tot mediabox) op aansluit. En die plaats je waar hij hoort: uit het zicht.

No Gap Wall-Mount

De QLED TV’s hebben een aansluiting voor de No Gap Wall-Mount, waarmee je de tv zo dicht mogelijk op de muur monteert. Een fluitje van een cent en dat heb je binnen een paar simpele stappen voor elkaar. Mocht je niet heel precies hebben geboord, dan is er niets aan de hand. Je kunt ook na de montage de hoek bepalen, zodat hij altijd kaarsrecht hangt. Zonder nieuwe gaten te boren.

Het scherm is wel vijftien graden naar voren te kantelen: ideaal voor als de tv hoger hangt dan de bank. Met een No Gap Wall-Mount heb je een strakke woonkamer, en vanuit elke hoek optimaal zicht. Na installatie heb je nog de mogelijkheid om de TV tot 6 graden bij te draaien.

Ongeëvenaarde details

De Ultra Slim Array regelt met ongekende precisie de achtergrondverlichting. De Direct Full Array houdt in dat de leds zich niet aan de randen van het scherm bevinden, maar direct achter het paneel. De HDR10+ technologie analyseert de scènes dertig keer per seconde, en past daarop de belichting lokaal aan. Hierdoor worden donkere scènes donkerder en lichte scènes juist lichter. Dat zorgt voor een ongelooflijk strak plaatje.


100% Kleur Volume

Het oogstrelende effect komt voor rekening van de zogenoemde Quantum Dots. QLED TV's leveren als eerste ter wereld 100% kleurvolume: super subtiele kleurschakeringen, in lichte én donkere scènes. Ook de zwartweergave is ongeëvenaard. Daarnaast zijn de HDR-waardes hoger dan ooit. Of je nu op een stralende zomerdag of in het holst van de nacht kijkt.

Deze mini-nanokristallen maken een loepzuiver beeld mogelijk.


One Remote Control

Less is more. En dat geldt dubbel en dwars voor de afstandbediening. Zie je door de afstandbedieningen het bos (of de koffietafel) niet meer? Dan is de One Remote Control, die bij alle Samsung QLED TV's zit, een uitkomst. Met dit ene gadget bedien je namelijk alles: de tv én alle andere aangesloten randapparatuur.SmartThings app

Met de onlangs gelanceerde SmartThings App bedien je jouw tv vanaf je telefoon of tablet. Maar deze intelligente app kan nog veel meer. De app vormt de schakel tussen de televisie en de andere slimme gadgets die in huis aanwezig zijn. Zo bedien je jouw hele woning met één gebruiksvriendelijke app, zelfs als je buiten de deur bent. Geniaal gewoon.Blikvanger of bescheiden 

Smaken verschillen en geen interieur is gelijk. Dat maakt een Samsung QLED TV zo ideaal, want die is helemaal aan zijn omgeving en situatie aan te passen. Of hij nu aan- of uitstaat, of je hem als blikvanger wil laten schitteren of juist zo onopvallend mogelijk wil maken.